Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η ελληνική κοινωνία δεν θέλει τον πολυπολιτισμό που της επιβάλουν.



Η απεικόνιση της αληθινής κατάστασης που επικρατεί στην Ελληνική κοινωνία αποτυπώθηκε στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα, όταν η κυβέρνηση εκτελώντας τις εντολές των νεοταξικών αφεντικών της, επέβαλε να βάλει με το ζόρι, τα παιδιά των .. «προσφύγων» στα σχολεία εφαρμόζοντας το γνωστό τέχνασμα απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας στους αλλοδαπούς (δες εδώ) υλοποιώντας το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος και όταν αυτά  ξεκίνησαν να παρακολουθούν μαθήματα.

Την ώρα λοιπόν που τα παιδιά περνούσαν την πόρτα του σχολικού ιδρύματος για να παρακολουθήσουν τις τάξεις τους, γονείς μαθητών έκαναν σωρηδόν αιτήσεις μεταγραφής των παιδιών τους από το δημοτικό. 
Ο αριθμός των αιτήσεων μεταγραφής που δέχθηκε το σχολείο έφτασαν τις 70, δηλαδή περίπου οι μισοί γονείς των 130 συνολικά μαθητών αποφάσισαν να πάρουν τα παιδιά τους από το δημοτικό. Υπήρξαν και 16 αιτήσεις μεταγραφής για τα 30 νηπίων που φοιτούν στο νηπιαγωγείο. Μόλις 10 παιδιά πήγαν στο σχολείο!!
Δήμητρα Παπαγεωργάκη
Υ.Γ. 
Στην φωτογραφία αριστερά από την χώρα προέλευσης των ...«προσφύγων» καταλαβαίνουμε πως το προσφυγικό είναι το άλλοθι, που χρησιμοποιούν οι νεοταξικοί κομμουνιστές   για να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό της Ελλάδος με μουσουλμάνους.


             Τό 54% τῶν γονέων, δέν θέλουν τά παιδιά τους στό ἴδιο σχολεῖο μέ τά μουσουλμανάκια μεταναστάκια . Πέρα ἀπό τήν διαστρέβλωση τῶν γεγονότων ἀπό τούς πουλημένους δημοσιογράφους, πέρα ἀπό τίς ὁμοβροντίες προπαγάνδας τῶν ΜΜΕ καί τήν ἰδεολογική τρομοκρατία (εἶσαι ρατσιστής, φασίστας κλπ), ἡ ἀπλή καί συνάμα τραγικά πραγματικά ἀλήθεια, δέν κρύβεται. Ἡ ἑλληνική κοινωνία ἀπλά δέν θέλει νά γίνει πολυπολιτισμική μέ εἰσδοχή λαθρομεταναστῶν μουσουλμάνων. Τό κακό εἶναι, ὅτι οἱ πουλημένοι σέ ξένα συμφέροντα, τό ἐπιβάλλουν φασιστικά καί ἀντιδημοκρατικά, ἐνάντια στήν θέληση τοῦ λαοῦ (γι΄αὐτό δέν τολμοῦν νά ρωτήσουν μέ δημοψήφισμα). 

Γιώργος Αναστασούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π