Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Δεν είναι στραβός ο γιαλός Πατρίδα μου… (του Γιώργου Τσιτώνα)


   Γιορτάσαμε οι Δημοκράτες την Εργατική Πρωτομαγιά τις προάλλες, “δεν είναι αργία είναι απεργία” και λοιπές χιλιοειπωμένες αρλούμπες.. Δεν μας λένε όμως πως τον εορτασμό καθιέρωσε ο Δικτάτωρ Μεταξάς στις 02 – 04 -1937 και μέσω ΦΕΚ αργότερα ο έτερος Δικτάτωρ Παπαδόπουλος..
   Ελεύθερος λέει ο σύντροφος Τσοχατζόπουλος μετά από 5 χρόνια, για λόγους υγείας, ας έφαγε περίπου 54 μύρια ευρώ σε μίζες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κτλ. Ο Ντερτιλής έμεινε μέσα 38 χρόνια, ο Παπαδόπουλος πέθανε κλινήρης αφού δεν υπέγραφε πάνω σε λευκό χαρτί και ο “Εθνάρχης” δήλωνε “όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια”. Δεν μας λένε όμως πως μπήκαν φυλακή όχι λόγω της Επαναστάσεως αλλά διότι δήλωσαν πρόθεση να κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές απέναντι στον “Εθνάρχη”..

                                       Δεν είναι στραβός ο γιαλός Πατρίδα μου… 
 
ΔΝΤ και “Θεσμοί” μας διατάζουν, με πρωτεργάτες  έναν Ολλανδό και ένα Γερμανό.. Στην Ολλανδία που ανάμεσα 31 Μαΐου 2006 με 14 Μαρτίου το 2010 λειτουργούσε το κόμμα των παιδόφιλων  (PNVD), ενώ στη Γερμανία λειτουργούν Οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες νόμιμα, παρανομία είναι λέει μόνο αν τραυματιστεί το ζώο.. ΖΩΑ!!
  Ο ελεύθερος επαγγελματίας πληρώνει 110% φόρο την στιγμή που ακριβώς δίπλα του ο λαθροπίθηκος μπορεί να πουλάει ότι θέλει ελεύθερα.
   Ρατσισμός να αγαπώ την Πατρώα Γη και να φέρω σημαία στην μπλούζα μου, ελευθερία έκφρασης να την καίω στο πεζοδρόμιο..

Έκλεψαν το κινητό της μάνας του Alexis, κινητοποιήθηκε ΚΥΠ, Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έφοδος της Ασφάλειας με Εντολή Εισαγγελέα και βρέθηκε σε χρόνο dt.

 Εκτέλεση εν ψυχρώ 2 μελών της Χ.Α. εν μέσω αυτοπτών μαρτύρων και με καταγεγραμμένο video, 3 νεκροί στη Marfin συν ένα αγέννητο παιδί, άφθονα video και μάρτυρες επίσης. Η κλήση σας προωθείται…

                                           Δεν είναι στραβός ο γιαλός Πατρίδα μου…


2.1 τόνοι Ηρωίνη στο Noor One, δεν άνοιξε ρουθούνι. 5.000€ πρόστιμο σε καστανά που πουλούσε χωρίς άδεια. Μίζες, εξοπλιστικά και πόθεν έσχες έκαψαν τον Παπαντωνίου, την έβγαλε καθαρή με πρόστιμο μερικών χιλιάδων ευρώ και 4ετη εξαγοράσιμη φυλάκιση.

Διέλυσε ο πάκης την Μυρτώ για να την βιάσει αφήνοντάς την φυτό, προχθές στην δίκη του η μόνη διαδήλωση υποστήριξης ήταν.. υπέρ του!
  Κάηκε η Αθήνα στα πρώτα 2 Μνημόνια, στα επόμενα 2 ελέω ΣΥΡΙΖΑ δεν άνοιξε ούτε ρουθούνι, εδώ δεν έχουμε ούτε σε σχολεία πια καταλήψεις!

Σπίτι, φαγητό, γιατρό, οικονομική βοήθεια σε κάθε λαθροπίθηκο, οι άστεγοι είναι καθαρά Ελληνικό προνόμιο.

  Σε όλο τον κόσμο πλέον οι ηγέτες των Μουσουλμάνων δηλώνουν ανοιχτά ότι απώτερος σκοπός τους είναι η Ισλαμοποίηση κάθε χώρας, τρομοκρατικές ενέργειες παντού, εδώ σε τζαμί τους βρέθηκαν όπλα, η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου αναφέρει την γνώμη του Μάρκο Πόλο για τους Μουσουλμάνους και παραπέμπεται σε δίκη –βάσει του αντιρατσιστικού Νόμου- έπειτα από μήνυση του αρχιπροδότη Παναγιώτη Δημητρά.

                                  Δεν είναι στραβός ο γιαλός Πατρίδα μου…
                                                       
Survivor και Ποδόσφαιρο, ιδού που εκτονώνει την ενέργειά του ο σύγχρονος Έλληνας. Την μισή ενέργεια να διοχέτευε σαν αγάπη προς την Πατρίδα… προχθές πέσανε κορμιά στον Τελικό Κυπέλου. Σφάχτηκαν για 2 “Ιστορικές” ομάδες που διοικούν μαφιόζοι και δεν έχουν στην σύνθεσή τους παρά ελάχιστους Έλληνες!! Αλλά έχουμε Δημοκρατία.. Και; Πότε προοδεύσαμε επί Δημοκρατίας; Έχουμε και Αριστερά, αλλά.. δεν είναι έτσι η Αριστερά! Και πως είναι βρε ανεγκέφαλε, ανιστόρητε γκασμά;; Σαν την Βόρεια Κορέα; Κίνα; Βενεζουέλα; Ρουμανία, Βουλγαρία, Πολωνία, Σοβιετική Ένωση επί Κομμουνισμού;; Άντε να χαθείς πια!! Που έχει και την ίδια δύναμη η ψήφος μας!!
  

Το πρόβλημα είναι δραστικό και άμεσο, τέτοια οφείλει να είναι και η λύση!

Δεν χρειάζονται ανώτερα μαθηματικά και τετραγωνισμός του κύκλου, αρκεί η κύκλωση του τετραγώνου. Της Βουλής..
   Μεγάλη βοήθεια για τους κρατούντες το FB, ξεσπάει και γαυγίζει ο κοσμάκης ελεύθερα. Μα ότι γαυγίζει…
  Θα κλείσω εδώ.. Νομίζω είμαι αρκετά σαφής. Στραβά αρμενίζουμε, οι Καπεταναίοι μας οδηγούν στα βράχια…
  Μέχρι να αναστηθεί ο Φοίνικας, πάω να δω μια καινούρια σειρά στο History Channel: “Έλληνες, Μύθος ή Αλήθεια; Νέες θεωρίες περί υπάρξεως ενός μυθικού λαού Ηρώων”…

Γιώργος Τσιτώνας
 
  
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π