Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Διώξεις Φρονήματος; Λίγα Λόγια Για Τον «Αντι-Ρατσιστικό» Νόμο


Μετά τις τελευταῖες παρεμβάσεις εἰσαγγελέων, πού καλοῦν νά ἐξεταστοῦν με βάση τίς ἐπιβαρυντικές διατάξεις τοῦ «ἀντιρατσιστικοῦ νόμου», περιπτώσεις κατοίκων πού ἀντιδροῦν σε μονομερεῖς ἀποφάσεις φοίτησης προσφύγων σε σχολεῖα των περιοχῶν τους, θεωροῦμε διαφωτιστικές καί σίγουρα διορατικές τίς ἐνστάσεις πού διατύπωνε πρίν 4 χρόνια ὁ ἀντιπρόεδρος τῆς ΕΕΕΘ. Σήμερα ἀρχίζει νά διαφαίνεται ξεκάθαρη ἡ εἰκόνα ἑνός νόμου πού χρησιμοποιεῖται στήν βάση τῆς δίωξης φρονημάτων καί λαϊκῶν ἀντιδράσεων, καί .ὄχι γιά νά ἀποτραποῦν βίαιες συμπεριφορές πού οὕτως ἤ ἄλλως διωκόντουσαν καί πρίν την ψήφισή του. (Συντ. Ομάδα ΕΕΕΘ)

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Βορίδη, Αδωνι, ιδού το τζαμί σας!


Ας αφήσουμε επιτέλους τις γκρίνιες, τις μεμψιμοιρίες, την καντήφλα. Ολόκληρο τέμενος ετοιμάζεται εις τας Αθήνας. Πανηγυρίζουν οι σύμμαχοι Τούρκοι
Ας ξεκινήσουμε με το σαρδόνιο, μαύρο, σχεδόν βρετανικό χιούμορ της Ιστορίας. Στις 4 Αυγούστου 2016, στα ογδοντάχρονα από την επιβολή του Εθνικού Καθεστώτος του Ιωάννη Μεταξά, ο Μάκης Βορίδης και ο Αδωνις Γεωργιάδης αφαίρεσαν και το τελευταίο χαλικάκι που μπλόκαρε τα γρανάζια της γραφειοκρατίας για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, την πόλη που οι «τρελοί» εθνικιστές του 1821 απελευθέρωσαν από τους Αγαρηνούς δυνάστες χύνοντας ποτάμια από το ιερό αίμα τους στη γη του Κόδρου και του Ερεχθέα. 

Το χαφιεδότσουρμο των Εξουσιαστών και οι αληθινοί αντιεξουσιαστές


γράφει ο Α. Δημητρίου
Όποιος νοήμων άνθρωπος έβλεπε αυτή την φωτογραφία αριστερά και το βίντεο που δείχνει έξι (6) άτομα να χτυπάνε έναν με στυλιάρια στο κεφάλι και στο σώμα, θα περίμενε από την αστυνομία να προχωρήσει άμεσα στην σύλληψη τους και την δικαιοσύνη να τους απαγγέλλει κατηγορίες για απόπειρα φόνου με δόλο και μάλιστα εκ προμελέτης. Αυτό όμως θα συνέβαινε σε κράτος δικαίου. Αντί αυτού όμως πληροφορηθήκαμε πως οι εν λόγω δράστες όχι μόνο δεν συνελήφθησαν για την ειδεχθή πράξη τους, όχι μόνο δεν τους παρέπεμψαν με τον νόμο για την κουκούλα αλλά η αστυνομία τους προστάτευσε αφού μπροστά τους έγιναν όλα αυτά κάτι που φαίνεται στα βίντεο. Δεν μας προκάλεσε καμία έκπληξη ότι αντί να συλληφθούν οι εγκληματίες συνελήφθη το θύμα της επίθεσης!

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Τσίπρας θα φύγει … όταν αυτός θέλει!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η μεγαλύτερη νίκη των κομμουνιστών και της αριστεράς, στην Ελλάδα, ήταν ο ιδεολογικός αφοπλισμός της κοινωνίας. Την κέρδισαν χωρίς καν να δώσουν μάχη. Έκαναν απλώς μια τακτικίστικη συμφωνία (το 1974) παραχωρώντας προσωπική πολιτική αμνηστία στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Να το επαναλάβω με άλλα λόγια, «παραχωρώντας ιστορική αμνήστευση των πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και εθνικών εγκλημάτων» του Κωνσταντίνου Καραμανλή και όχι των πολιτικών παρατάξεων, όπου ο ίδιος έπαιξε κορυφαίο ρόλο (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ) ή δημιούργησε εξ αρχής (ΕΡΕ και Νέα Δημοκρατία).
Η παράδοση του πεδίου της πολιτιστικής κυριαρχίας στο ΚΚΕ και η καταδίωξη, συγχρόνως, κάθε διανοητή που είχε πατριωτική αφετηρία σκέψης ή έργο εμπνευσμένο από τις ιστορικές μας προσωπικότητες και τις παραδοσιακές αξίες του Λαού και του Έθνους των Ελλήνων, οδήγησε σε ιδεολογική στρέβλωση την κοινωνία.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Τελικά πόσο φίλοι μας είναι οι Ρώσοι; (βίντεο)


γράφει ο Ζαφείρης

Για μια ακόμη φορά, αν η είδηση είναι αληθής, (pronews) η "φίλη" Ρωσία βοηθά τους Τούρκους δίνοντάς τους S400 αλλάζοντας την ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο, καθώς θα καταστήσει την τουρκική αεράμυνα "μη διάτρητη" από την ελληνική Πολεμική Αεροπορία, συν το γεγονός ότι αποκτά προηγμένη αντιβαλλιστική άμυνα. Για όσους ακόμα πιστεύουν και ελπίζουν στην βοήθεια τους λόγω κοινής θρησκείας νομίζω ότι πρέπει να αναθεωρήσουν. 
Επαληθεύομαι για δεύτερη φορά. Η πρώτη το 2014 όταν μετέφρασα την πλήρως αποκαλυπτική ομιλία  του Ρώσου βουλευτή Semion Bagdasarov παλαιού στελέχους του κομμουνιστικού κόμματος και νυν του του κόμματος Spravedlivaya Rossiya στην Ρωσική Δούμα για την κατασκευή από την Ρωσία του

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Το Φαρμακονήσι και η σημασία Των Νησίδων Στο Αιγαίο


Του Αθ. Κόρμαλη Δικηγόρου – Πολιτικού Επιστήμονος
αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων

Με αφορμή τα – μέχρι πρότινος – ελάχιστα δημοσιεύματα, τα οποία γνωστοποιούν τις τουρκικές προκλήσεις στις νησίδες Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, επιχειρούμε μία σύντομη έρευνα στην Ιστορία του Φαρμακονησίου, όπως και στην ιδιαίτερη εθνική του σημασία.
Η πρόσφατη προκλητική πολιτική της Άγκυρας αποδεικνύει ότι έχει συμπεριλάβει αυθαιρέτως και την νησίδα Φαρμακονήσι στις λεγόμενες «γκρίζες ζώνες» αμφισβητώντας την Ελληνική κυριαρχία επ’ αυτής. Προσφάτως τουρκικά σκάφη ελιμενίσθηκαν  στο νησί και αρνήθηκαν επιμόνως να αποχωρήσουν, όταν εκλήθησαν,  αμφισβητώντας την Ελληνική κυριαρχία, ενώ στις 19.12.2008 δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν με επιθετικό σχηματισμό πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 120 μέτρων!!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

"Η πλάνη της πολυπολιτισμικότητας" (άρθρο της Σώτης Tριανταφύλλου)


Η Σώτη Τριανταφύλλου δεν είναι μια συγγραφέας που θα λέγαμε ότι έχει πατριωτικές απόψεις. Αντίθετα τις περισσότερες φορές εκφράζει θέσεις που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με την εθνικιστική και πατριωτική ιδεολογία. Γι' αυτό μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση το άρθρο της με τίτλο "Η πλάνη της πολυπολιτισμικότητας" όπου αναλύεται το φαινόμενο της επιβαλλόμενης πολυπολιτισμικότητας, του "πολιτικώς ορθού" και της κυριαρχίας των ατομικών δικαιωμάτων έναντι της συλλογικότητας. Με απλά λόγια τοποθετείται απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα και λέει αυτά που αισθάνεται ο κάθε Έλληνας πατριώτης. Ίσως το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο πλέον που μπορεί να ξυπνήσει και τα πιό κοιμισμένα μυαλά....