Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ο σύγχρονος τρόπος ελέγχου των μαζών!



Η αναξιοπιστία των ειδήσεων που προωθούνται μέσω του Διαδικτύου και των σελίδων Κοινωνικής Δικτύωσης

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Η εκρηκτική ανάπτυξη της τεχνολογίας και των εφαρμογών αξιοποίησης του διαδικτύου, επέφερε ριζική ανατροπή στον τρόπο που οι άνθρωποι ενημερώνονται. Σ’ αυτό συνέβαλε και δυνατότητα δημιουργίας και λειτουργίας με πολύ χαμηλό κόστος μιας ενημερωτικής σελίδας ή ενός blog που υποκαθιστά την ενημερωτική σελίδα.
Το τελικό αποτέλεσμα των εξελίξεων αυτών καταγράφεται ως εξής:
Ο καταναλωτής ειδήσεων επιθυμεί γρήγορη ενημέρωση και στοιχεία διαφορετικότητας στην θεματολογία που διαβάζει. Αυτό, είναι το κρυφό ευαγγέλιο των Ηλεκτρονικών ΜΜΕ που καθορίζει το νέο δόγμα και τη νέα σχολή της δημοσιογραφίας.
Η ροπή στην γρήγορη ενημέρωση (γρήγορη από πλευράς ταχύτητος φιλοξενίας και μεγέθους ρεπορτάζ) έχει ως επακόλουθο την αδυναμία διασταύρωσης και την παραίτηση από κάθε προσπάθεια σύνδεσης της είδησης με το γενικότερο τοπίο.

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Μια πλειοψηφία πόπολων που αποδέχθηκε και αποδέχεται τα πάντα.


γράφει η Σοφία Παπά
ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΓΑΝ …Τι δεν θα ήθελα να είμαι σήμερα για να μην αισθάνομαι ηλίθια,τίποτα,κατευθυνόμενη,πνευματικά καθυστερημένη, θυμωμένη,εξευτελισμένη,οθωμανικά βιασμένη,αυτόχειρ κ.ο.κ. … Θα απαντούσα αμέσως και χωρίς δεύτερη κουβέντα οπαδός ή στέλεχος της όποιας ιδεολογίας που θα βοηθήσει στην παράδοση των αμετανόητων ηλιθίων αυτής της χώρας στην κρεμάλα.
Γιατί όσο βλέπω εκατομμύρια απ αυτούς να πιστεύουν ...σε διαδηλώσεις καλέσματα και συγκεντρώσεις δια μέσω φέισμπουκ ...να τρέχουν σαν τα χαϊβάνια να κλείσουν τα φώτα τους εκτελώντας το ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ (αχ Παναγία μου τι τραβάω) να βοηθούν τους βαρβάρους...να κάνουν γάμους και σχέσεις μαζί τους...να τους παίρνουν στις επιχειρήσεις τους και να κάθονται στους καναπέδες να τους μαθαίνει την αξια της "φιλοξενίας" ο αληταράς ο Τσίπρας κι η παρέα του μαζί με τα ΜΜΕ....μου ρχεται να τρελαθώ....Μιά πλειοψηφία πόπολων που αποδέχθηκε και αποδέχεται τα πάντα.

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ζει και Βασιλεύει, με τη στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ -ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Το κίνημα που πατρονάριζε ο ΣΥΡΙΖΑ τον καιρό που ήταν αντιπολίτευση άλλαξε δομή και στόχους. 
Ανανέωσε το προσωπικό των ανθρώπων που το στελέχωναν και βρήκε τη νομική φόρμουλα να μην τους πιάνει ο νόμος, να μη δικάζονται και να μη πληρώνουν πρόστιμα για τις πράξεις τους.
Το κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, σήμερα ανθεί και παρεμποδίζει πληρωμές ύψους μεγαλύτερου από 500.000.000 ευρώ τον μήνα.
Πως έγινε αυτό και γιατί τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, Έντυπα και Ηλεκτρονικά δεν δίνουν τη δημοσιότητα που θα έπρεπε;

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Τα πάντα γίνονται με σχέδιο!



Τα πάντα γίνονται με σχέδιο! 
Πρώτα έφεραν την αλλαγή του νόμου για να επιτρέπεται η εγκατάσταση HOT SPOT μέσα σε κατοικημένες περιοχές. (βλέπε εδώ)
Ύστερα ανακοίνωσαν την διακοπή λειτουργίας στρατοπέδων κατάταξης νεοσυλλέκτων στην Πελοπόννησο. 

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Τάκης Λαζαρίδης: Οι παλιοί κομμουνιστές θα έπρεπε να κρύψουμε τα πρόσωπα από ντροπή!


Toυ Τάκη Λαζαρίδη*
Με αφορμή τα εγκαίνια του Μουσείου Μπελογιάννη θα ήθελα, δεδομένου ότι υπήρξα αυτός που έζησε μαζί του τις τελευταίες μέρες, τις τελευταίες του στιγμές, να σημειώσω τα εξής.

Α) Ο Μπελογιάννης υπήρξε αναμφισβήτητα μια ηρωική φυσιογνωμία, μια από τις μορφές εκείνες που σπάνια αναφαίνονται στον τόπο και στον χρόνο. Ήταν ένα θαρραλέος και ανιδιοτελής αγωνιστής, που έδωσε τη ζωή του (ενώ θα μπορούσε να σωθεί συμβιβαζόμενος), αγωνιζόμενος για υψηλά, πανανθρώπινα ιδανικά, για ελευθερία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη. Είναι συνεπώς άξιος τιμής και σεβασμού, όμως έως εδώ. Διότι ταυτόχρονα ήταν και ένας πολιτικός και στρατιωτικός ηγέτης που με τη δράση του πλήγωσε, άθελά του έστω, την πατρίδα. Πολέμησε στον Εμφύλιο, αποκλειστικά υπεύθυνοι για τον οποίο ήμασταν εμείς.  Και όταν λέω εμείς, εννοώ ο Ζαχαριάδης και η παρέα του, που δρούσαν πάντοτε κατ’ εντολήν της Μόσχας.

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τα εγκλήματα των Βρετανών στην Κύπρο (σε μορφή pdf)


Το ανωτέρω λεύκωμα αποτελεί σπάνιο ντοκουμέντο αποτελούμενο από 30 δακτυλογραφημένες σελίδες. Περιέχει αδιάψευστα στοιχεία- ντοκουμέντα για τα εγκλήματα και τις θηριωδίες των Βρετανών στην Κύπρο εναντίον των αγωνιστών της ΕΟΚΑ και κατατέθηκε με την μορφή της προσφυγής στον ΟΗΕ στις 19 Δεκεμβρίου 1956 από τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Ελλάδος στον ΟΗΕ κύριο Χριστιανό Ψ. Παλαμά προς τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ κύριο Ντανγκ Χαμερσκελπ με αριθμό πρωτοκόλλου 4275 

Ο Κοινός Παρονομαστής αναρτά σήμερα το σύνολο του σπάνιου λευκώματος από τον Δεκέμβριο του 1956 σε ψηφιακή μορφή pdf για να μπορείτε να το κατεβάσετε, έτσι ώστε να μείνει και να διαδοθεί έτσι ώστε να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να ενημερωθούν οι νεότερες γενεές. 

ΥΓ Το λεύκωμα είναι από το αρχείο του συναγωνιστή Σπύρου Παπαδόπουλου 

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Η ΕΟΚΑ, ο Καραμανλής, η ΝΔ και η...ΟΝΝΕΔ


Αριστερά η αφίσα του Κοινού Παρονομαστή που φτιάχθηκε και δημοσιεύθηκε το 2015. Δεξιά αυτή που κυκλοφόρησε τώρα η ΟΝΝΕΔ με το δικό μας σύνθημα! Εμείς θα εξηγήσουμε γιατί δεν τους μίλησαν ποτέ για τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ. 
Θα γνωρίσουμε στους νέους της Νέας Δημοκρατίας αυτό που επιμελώς τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης που βασιλεύουν οι κομμουνιστές, αποκρύπτουν τόσα χρόνια, φυσικά με την κάλυψη της αριστεράς που κάνει την «πάπια» λόγω του αντεθνικού χαρακτήρα της αλλά και λόγω ότι επωμίσθηκε την ευθύνη να κρατήσει ψηλά την υστεροφημία του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας ως ανταλλαγή για την νομιμοποίησή τους αλλά και για τα προνόμια και τον χώρο που τους δόθηκαν άπλετα, έτσι ώστε σήμερα να έχουν επικρατήσει στον ελλαδικό χώρο, μη τυχόν και η νέα γενιά μάθει για το βρώμικο πρόσωπο του «εθνάρχη» Καραμανλή..(διάβασε εδώ)