Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Για ποιους λόγους αποσιωπούν και υποτιμούν την ΠΡΩΤΗ ΑΛΩΣΗ


γράφει ο Κωνσταντίνος Ποταμιάνος
Μία σκοπίμως ξεχασμένη και λησμονημένη θλιβερή επέτειος είναι εκείνη της πρώτης αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως από τους σταυροφόρους το 1204. Η πτώσις της Βασιλευούσης τον Απρίλιο του έτους εκείνου επέφερε την διάλυση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας και προετοίμασε το έδαφος για την επικράτηση των Τούρκων και οδήγησε στην δεύτερη άλωσι της ελληνικής πρωτευούσης αυτήν την φορά από τους βαρβάρους τούτους Ασιάτες.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΘΗ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΥΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ
Ο λόγος για τους οποίους σκοπίμως έχει αποσιωπηθεί η σημασία και η σοβαρότης της πρώτης αλώσεως και ο ολεθριώτατες συνέπειες της για τον Ελληνι­σμό είναι πολλοί. Γενικώς, κατ' αρχάς δύναται να λεχθή ότι σημαντικώτατο μερίδιο ευθύνης φέρουν εκείνο που ενστερνίσθηκαν την επιβληθείσα από Γάλλους ιστο­ρικούς (;) αντι-ιστορική άποψι

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Θα είναι χαράματα όταν θα κληθούμε να ωριμάσουμε 3 γενιές μέσα σε λίγες ώρεs.


O κορμός - η απειλή της κενολογίας
Είναι εκπληκτικό το ότι στην Ελλάδα της Κρίσης με τα μύρια όσα προβλήματα και απειλές για τον καθένα μας ανεξαιρέτως, το FaceBook αντί να αποτελεί μέσο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, έχει καταντήσει να χρησιμοποιείται ως Αυτολογοκριμένη Αερολογία με ευθύνη αποκλειστικά και μόνο των χρηστών του.

Ποστάρουμε σε ένα μεγάλο ποσοστό ασημαντότητες και άλλα αντ’ άλλων να αγαπιόμαστε, ενώ η χώρα βυθίζεται και ο διάλογος αν μη τι άλλο είναι πιο απαραίτητος από ποτέ στο παρελθόν.

Σαν επιδημία έχει πέσει πάνω μας η μανία των σχολιασμών περί ανέμων και υδάτων, γευμάτων και χαρωπών ‘αυτό-φωτογραφήσεων’. Και άντε στις μικρές ηλικίες είναι φυσιολογικό. Ας γλιτώσουμε τους εφήβους από τη στεναχώρια της πραγματικότητας.

Οι μεγαλύτεροι όμως; Όλοι εμείς που βιώνουμε την απώλεια του βιοτικού επιπέδου; Πόσο πιο φοβισμένοι ατομικιστές, εγκλωβισμένοι στον μικρόκοσμό μας μπορούμε να γίνουμε τελικά;
Αναρωτιέμαι αν έχει πάτο το βαρέλι της εσωστρέφειάς μας σε μια κοινωνία που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως είναι εξωστρεφής.

Βίκτορ Ορμπάν στο Ευρωκοινοβούλιο: Στόχος του Τ. Σόρος ο εποικισμός της Ευρώπης


ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ: «ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ Ή ΟΧΙ»
Βίκτορ Όρμπαν στο Ευρωκοινοβούλιο: «Ο Σόρος έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων»

Να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της Ουγγαρίας, το δικαίωμα της στην αυτοδιακυβέρνηση, τις αξίες της απέναντι στο κύμα της μαζικής μετανάστευσης όπως και να αμυνθεί απέναντι στις επιθέσεις του διεθνούς κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος δεσμεύθηκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν σε χθεσινή του ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο που πολλοί χαρακτήρισαν ως ιστορική.
«Γνωρίζω ότι η ισχύς, το μέγεθος και το ειδικό βάρος της Ουγγαρίας είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό του διεθνούς κερδοσκόπου Τ.Σόρος ο οποίος τώρα επιτίθεται στην Ουγγαρία», είπε ο Όρμπαν στην αρχή της ομιλίας του.
«Παρά το γεγονός ότι έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών με τις κερδοσκοπικές του επιθέσεις, έχει τιμωρηθεί για αυτό στην Ουγγαρία και ο οποίος ανοικτά έχει παραδεχθεί ότι είναι  εχθρός του ευρώ, εντούτοις χαίρει τόσο μεγάλης εκτίμησης από τους ηγέτες της Ε.Ε.» είπε ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ «O πρώτος αντιστασιακός»

Γράφει η Ποσειδωνία


Κουκίδης Κωνσταντίνος: Έλληνας στρατιώτης. Φρουρός της ελληνικής σημαίας στην Ακρόπολη της Αθήνας. Στις 27 Απρίλη 1941, όταν μπήκαν οι Γερμανοί κατακτητές στη Αθήνα και όλα τα 'σκιαζε η φοβέρα και τη στιγμή που οι άλλοι έδιναν γη και ύδωρ στους χιτλερικούς και γίνονταν υπουργοί, ο Κ. Κουκίδης, πιστός στα πατριωτικά ιδανικά, προτίμησε ν' αυτοκτονήσει τυλιγμένος με τη γαλανόλευκη, πέφτοντας από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, παρά ν' ανεβάσει στον ιστό τη σβάστικα.

Τι ακριβώς όμως συνέβη επάνω στον Ιερό Βράχο, τις ακριβείς λεπτομέρειες του κοσμοϊστορικού και μοναδικού στα χρονικά όλου του πολιτισμένου κόσμου συγκλονιστικού  γεγονότος που ακολούθησε, ίσως να μη τις μάθουμε ποτέ.. Εκτός και αν μιλήσουν τα γερμανικά στρατιωτικά αρχεία..

Έτσι θα γίνουμε Σοβιετικοί πολίτες (του Θεόδωρου Γ. Παπαδόπουλου)


Αφήσαμε τον Τράμπ και τη..Τράμπενα. Ξεχάσαμε τον σουλτάνο (λες και έπαψε να υπάρχει!). 
Εγκαταλείψαμε τη Συρία του Άσαντ. 
Για τη Κύπρο ούτε κουβέντα φυσικά… 

Τέλος πάντων τόσα προβλήματα έχουμε – κι αν δεν έχουμε!! – οικονομικά, εθνικά, αλλά εμείς για τις επόμενες δυο βδομάδες θα ασχολούμαστε με τη γριά του επόμενου (ουρανοκατέβατου) πρόεδρου των πουρκουάδων.
Και μέσα σ όλα αυτά πέρασε απαρατήρητο ότι το υπουργείο α-Παιδείας φροντίζει να εξαλείψει πλήρως την ελληνική παιδεία, ό,τι απόμεινε δηλαδή.

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Παλαμήδης! Ο πραγματικός πολυμήχανος κορυφαίος Ήρωας της Ιλιάδας που.. ξέχασε ο Όμηρος! (του Γιώργου Τσιτώνα)


  Ο Παλαμήδης, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ήταν γιος του Ναύπλιου και της Κλυμένης (ή της Ησιόνης ή της Φιλύρας), αδελφός του Οίακα και του Ναυσιδέμοντα από όπου και οι σχετικοί όροι για την ναυσιπλοΐα. Φημιζόταν για την σοφία και την επινοητικότητά του, και θεωρείται ο σημαντικότερος εφευρέτης της εποχής του και όχι άδικα! Ενδεικτικά ο Διόδωρος Σικελιώτης (Ιστορική Βιβλιοθήκη), ο Ευριπίδης (Στησίχορος), ο Φιλόστρατος (Βίος Απολλωνίου), ο Λουκιανός (Δίκη φωνηέντων), το Λεξικό Σουίδα (στα λήμματα Κόριννος και Παλαμήδης), αναφέρουν ότι είναι ο εφευρέτης του Ελληνικού Αλφάβητου! Ο Αθανάσιος Σταγειρίτης στο έργο του “Ωγυγία” μάλιστα αναφέρει μια κόντρα Παλαμήδη-Οδυσσέα, για την δημιουργία-ανακάλυψη εκ μέρους του

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Οι Γάλλοι δεν είναι έτοιμοι να αποτινάξουν, πάνω από την τραυματισμένη Γαλλία, τα δεσμά του Ευρωπαϊκού καταναγκασμού


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Είναι εντυπωσιακός ο συγχρονισμός των συστημικών εφημερίδων της Ευρώπης ΚΑΙ στην υπόθεση των Γαλλικών εκλογών.
Λες και αποτελούν μέλη μιας πολυμελούς συμφωνικής ορχήστρας, στα οποία μοιράστηκε αντίγραφο της παρτιτούρας, με τις νότες που καλείται να παίξει το καθένα υπό την καθοδήγηση ενός αόρατου μαέστρου.
Η «μουσική», που αποτελεί σύνθεση «άγνωστου» συνθέτη, άρτια ενορχηστρωμένη και με πλήθος διαφορετικών ομάδων οργάνων που παράγουν ήχους, προσφέρεται στο καταναλωτικό κοινό δωρεάν. Επί πλέον του παρέχεται η υπόσχεση πως αν την ακούσουν και δηλώσουνLike, τότε τους περιμένει το δώρο της Ευρώπης της ευημερίας.
Μόνον που δεν τους λένε «ευημερίας τίνων». Των Λαών ή του χρηματιστηριακού κεφαλαίου;
Κανείς δεν καταγράφει την αλήθεια της πολιτικής σκηνής της Γαλλίας. Κανένας δεν αναφέρει ότι, το μεγαλύτερο κόμμα της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας, που

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Σεισμός Λεπέν σαρώνει τη Γαλλία


Η Γαλλία της Ευρώπης ενάντια στους Εθνικιστές.
το σωστό θα ήταν να γράψουν: 
Η Γαλλία της..Εβραιωπαικής Κοινότητας 
ενάντια στην Γαλλία της Ευρώπης των Εθνών. 

Οι εθνικιστές στον δεύτερο γύρο! Το τελευταίο εμπόδιο στην παγκοσμιοποίηση, ο εθνικισμός, ενώνει δεξιούς και αριστερούς, κομμουνιστές και νεοφιλελεύθερους σε κοινό μέτωπο εναντίον του. Οι δυνάστες των ευρωπαικών λαών ρίχνουν το προσωπείο τους και αποκαλύπτονται καθώς οι ψευδοιδεολογίες τους πάνε...περίπατο μπροστά στα οικονομικά συμφέροντά τους που τους συντηρούν και δεν είναι άλλα από αυτά τα κεφάλαια της ΕΕ που διαθέτει για να τους έχει στρατευμένους στον πόλεμο εναντίων των Εθνών.
Κ.Π.

Σεισμός» Λεπέν ταρακουνά συθέμελα τη Γαλλία και την Ευρώπη, καθώς η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου πέρασε πανηγυρικά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, όπως και ο επικεφαλής του κινήματος Εμπρός Εμανουέλ Μακρόν, την ώρα που τα παραδοσιακά κόμματα, Συντηρητικοί και Σοσιαλιστές, ήταν οι μεγάλοι ηττημένοι, καθώς βίωσαν το δικό τους βατερλό. 

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Η έρευνα της ντροπής που λέει ότι 66% των Αθηναίων δεν ενοχλείται από τους πρόσφυγες.


γράφει η  Ελένη Παπαδοπούλου

Είπα να ασχοληθώ με την έρευνα της ντροπής της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου λέει ότι το 66% των Αθηναίων δεν έχουν πρόβλημα με τους.. "πρόσφυγες". Βαφτίστηκαν όλοι πρόσφυγες και μας την παρουσιάζει την έρευνα ως σοβαρή ο "σοβαρός".
Μετά λέω τί να ασχολούμαι πάλι με τις προπαγάνδες του κομμουνισμένου δήμου.
Τέλος πάντων την διάβασα την έρευνα. Εχει και ενδιαφέροντα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι.. "πρόσφυγες" καμία διάθεση "ένταξης" δεν έχουν, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία δεν θέλει να μάθει την γλώσσα μας, το 60% θέλει να φύγει αλλού και ένα 35% να επιστρέψει στην χώρα του (95% ΔΕΝ θέλουν να είναι στην Ελλάδα), το οποίο σημαίνει ότι με το ζόρι τους κρατούν εδώ ελπίζοντας σε εποικισμό και μόνιμη εγκατάσταση τους.