Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Μαρία Μαντουβάλου: Οι αρνητές του Ελληνικού έθνους δεν μπορούν να ανήκουν σε αυτό.


Η ομιλία της Ελληνόψυχης καθηγήτριας Φιλοσοφικής Αθηνών Μαρίας Μαντούβαλου, έγινε στις 07/05/2017 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, σε ημερίδα με τίτλο «Ελληνορθόδοξη παιδεία ή άθεα γράμματα;»
Μια ομιλία από αυτές που σπάνια ακούμε στην πατρίδα μας τα  πέτρινα χρόνια της μεταπολίτευσης, της σκλαβιάς, του μισελληνισμού, της ανελευθερίας,  του Γραικυλισμού, του ψευδοανθρωπισμού. Η καθηγήτρια χωρίς φόβο και έξω από τα δόντια  αποκάλυψε αφού απογύμνωσε από τα νεοταξικά φκιασίδια,  τεκμηριώνοντας με αποδείξεις τα λεγόμενά της, τα βρώμικα σχέδια των εκπροσώπων των παγκοσμιοποιητών, κομμουνιστών και συνοδοιπόρων τους για την παιδεία και για την πατρίδα μας. Μια ομιλία που αξίζει να ακούσετε ολόκληρη στο σχετικό βίντεο ή να διαβάσετε την απομαγνητοφώνησή της.    

Παναγιώτατε, Σεβασμιώτατε, σεβαστοί πατέρες, αγαπητά μέλη της οργανωτικής επιτροπής αυτής της εξαιρετικής εκδήλωσης, όπως και της περυσινής που είδα από το Internet, σεβαστοί πατέρες, κυρίες και κύριοι.

Οι έμποροι των εθνών, εκκλησιαστικοί και λαϊκοί, εδώ και πολλά χρόνια έχουν συντονιστεί με τα κατά τόπους φερέφωνά τους, τα καλυπτόμενα κάτω από τον επιστημονικό μανδύα και την κρατική εξουσία, για να ξεθεμελιώσουν τις ιστορικές και θρησκευτικές μνήμες και κατά συνέπεια και τις εθνικές ταυτότητες των λαών. Προνομιακή θέση σ’ αυτήν την επιχείρηση μετάλλαξης και αλλοίωσης κάθε εθνικού, πνευματικού και θρησκευτικού βιώματος έχουν, η Ελλάδα ως ιστορικός εθνικός και γεωγραφικός χώρος, και η Ορθοδοξία ως αναπόσπαστο και απαρέγκλιτο θεμέλιό της.

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Η Σώτη Τριανταφύλλου και η αστυνομία του λόγoυ


Αχ, αυτοί οι φιλελέφτ! Μη τυχόν και ξεφύγουν από την πολιτική ορθότητα (την οποία ο αρθρογράφος υπερασπίζεται: "Η πολιτική ορθότητα, ξεκίνησε σωστά αλλά...") και τους κατηγορήσουν! Θέλει να διαμαρτυρηθεί και αντί να ξεφωνίσει έγραψε ένα άρθρο-σούπα. Ο δρόμος για την Κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις, ως γνωστόν...
ΔΕΕ 

Η Σώτη Τριανταφύλλου και η αστυνομία του λόγου
Του Γιάννη Σιδέρη

Η Σώτη Τριανταφύλλου θα δικαστεί για δημόσια υποκίνηση μίσους, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, γιατί ανέφερε – μια αμφιλεγόμενη – μια ρήση του Μάρκο Πόλο περί των μουσουλμάνων, ότι φανατικός μουσουλμάνος είναι αυτός που σου κόβει το κεφάλι και μετριοπαθής αυτός που σου κρατάει για να το κόψουν.

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο πόλεμος κατά των μετρητών. Οδεύουμε προς έναν ολοκληρωτισμό; Τα κίνητρα και οι υποκινητές


Υπάρχει ένας πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για τον πόλεμο κατά των μετρητών. Διεξάγεται σε όλο τον κόσμο, ενώ στην χώρα μας έχει λάβει μια ιδιαίτερα επιθετική μορφή. Οι πολιτικοί μαζί με τους τραπεζίτες, υποστηρίζουν ότι αυτό θα κάνει πιο ασφαλή την κοινωνία μας. Όμως τίθεται το ερώτημα, μήπως πρόκειται για ακόμη μια προπαγάνδα; Μήπως αφορά στον απόλυτο έλεγχο των πολιτών και των χρημάτων τους από το κράτος και τις τράπεζες; Μπορεί η κατάργηση των μετρητών να σημαίνει κατάλυση της Δημοκρατίας και των προσωπικών μας ελευθεριών;

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

«Σιωπηρή Άλωση»: Ομιλία στην Λαμία του Αναστασίου Λαυρέντζου για το δημογραφικό και μεταναστευτικό πρόβλημα.


Το δημογραφικό και μεταναστευτικό πρόβλημα.

Η ιστορική και πολιτισμική συνέχεια του ελληνισμού κρίνεται επιτακτικότερη από ποτέ, καθότι βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο και κομβικό σημείο της ιστορίας, όπου η ελληνική εθνοδιάλυση δείχνει να βρίσκεται προ των πυλών. Η απώλεια της οικονομικής και πολιτικής αυτοδυναμίας της Ελλάδας, η επιταχυνόμενη δημογραφική συρρίκνωση του ελληνικού πληθυσμού και η ολοένα μεγαλύτερη και ανεξέλεγκτη εισροή παράνομων μεταναστών και προσφύγων, αποτελούν τις τρεις συνιστώσες που οδηγούν στη μία και κοινή συνισταμένη, αυτή της εθνοδιαλυτικής διεργασίας στη χώρα μας.
                Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο βιβλίο του «Σιωπηρή Άλωση» ο κ. Αναστάσιος Λαυρέντζος «ο ελληνισμός, σύμφωνα και με τις παραπάνω διαπιστώσεις, οδεύει προς μια κατάσταση στην οποία πιθανώς θα πάψει να αποτελεί ένα αυτοσυνείδητο και ιστορικά προσδιορισμένο συλλογικό υποκείμενο το οποίο θα κυριαρχεί σε έναν συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο». Στο κομβικό σημείο της ιστορίας που βρισκόμαστε, λοιπόν, απαιτούνται άμεσες, καίριες και ουσιαστικές πρακτικές επίλυσης των προβληματικών καταστάσεων που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Δεν είναι στραβός ο γιαλός Πατρίδα μου… (του Γιώργου Τσιτώνα)


   Γιορτάσαμε οι Δημοκράτες την Εργατική Πρωτομαγιά τις προάλλες, “δεν είναι αργία είναι απεργία” και λοιπές χιλιοειπωμένες αρλούμπες.. Δεν μας λένε όμως πως τον εορτασμό καθιέρωσε ο Δικτάτωρ Μεταξάς στις 02 – 04 -1937 και μέσω ΦΕΚ αργότερα ο έτερος Δικτάτωρ Παπαδόπουλος..
   Ελεύθερος λέει ο σύντροφος Τσοχατζόπουλος μετά από 5 χρόνια, για λόγους υγείας, ας έφαγε περίπου 54 μύρια ευρώ σε μίζες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κτλ. Ο Ντερτιλής έμεινε μέσα 38 χρόνια, ο Παπαδόπουλος πέθανε κλινήρης αφού δεν υπέγραφε πάνω σε λευκό χαρτί και ο “Εθνάρχης” δήλωνε “όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια”. Δεν μας λένε όμως πως μπήκαν φυλακή όχι λόγω της Επαναστάσεως αλλά διότι δήλωσαν πρόθεση να κατέβουν υποψήφιοι στις εκλογές απέναντι στον “Εθνάρχη”..

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Ιδού τι παίζεται στις Γαλλικές εκλογές!


Ένα προφητικό άρθρο που γράφτηκε το 2016 από έναν συντηρητικό διανοούμενο σχετικά με τη σιωπηλή «γενοκτονία» των Ευρωπαίων
Από τον
Γιώργο Χαρβαλιά
Σε μια προσπάθεια να συνεισφέρω στην κατανόηση όσων διακυβεύονται στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση της Γαλλίας, παραχωρώ τη σελίδα μου για την αναδημοσίευση των κυριότερων αποσπασμάτων ενός προφητικού άρθρου που γράφτηκε το 2016 από τον Γάλλο συντηρητικό διανοούμενο Guillaume Fay σχετικά με τη σιωπηρή «γενοκτονία» των Ευρωπαίων που συντελείται μέσω της μεταναστευτικής κρίσης. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και συγγραφέας υπήρξε συνιδρυτής της γαλλικής «Νέας Δεξιάς» από την οποία αποχώρησε λόγω της διαφωνίας του με τις αντισημιτικές προκαταλήψεις και στηρίζει κριτικά το Εθνικό Μέτωπο και τη Μαρίν Λεπέν. Ιδού λοιπόν, απολαύστε τον και σκεφτείτε αν κάποια από αυτά που λέει απευθυνόμενος στους Γάλλους σάς θυμίζουν κάτι και από όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα μας…