Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Εισαγωγή στην Πολιτική Οικονομία


Συνεχίζοντας την ανάρτηση ιδεολογικών θεμάτων από το βιβλίο μας " η Ιδεολογία του Ενιαίου Εθνικιστικού Κινήματος -ΕΝ.Ε.Κ. και που αποτέλεσαν μέρος από τα μαθήματα της έδρας της Ιδεολογίας της Σχολής Στελεχών (Σ.Σ.) του Κινήματος, εισερχόμαστε στο 11ο κεφάλαιο ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ξεχωριστά θα δημοσιεύσουμε μετά την εισαγωγή β)τις οικονομικές ανάγκες γ)την οργάνωση του οικονομικού συστήματος και δ) τα οικονομικά συστήματα 

Να υπενθυμίσουμε στους φίλους του Κοινού Παρονομαστή πως τα ιδεολογικά μας άρθρα βρίσκονται κάτω από την ετικέτα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ 

Η Πολιτική Οικονομία είναι εκείνη η επιστήμη που, από τα μέσα του 18ου αιώνα και πέρα, απετέλεσε τον κεντρικό άξονα όλων των εφηρμοσμένων κοινωνικών επιστημών, μέσα στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Η σημασία της προχώρησε με ανοδικό ρυθμό σ’ όλη τη διάρκεια του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου. Με βάση αυτή, και με τη βοήθεια της επαγωγικής μεθόδου, θεμελιώθηκαν φιλοσοφικοκοινωνικά συστήματα, που προσπάθησαν ν’ αναγάγουν τα κοινωνικά φαινόμενα σε οικονομικούς τύπους.

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ο «Έλληνας» Γκρεκοπίθηκος και όχι ο «Αφρικανός» Σαχελάνθρωπος είναι ο πρώτος προάνθρωπος


Πριν ανατρέξουμε στην νέα ανακάλυψη η οποία χρονολογήθηκε θα πρέπει να σημειώσουμε πως δικαιώνεται ακόμα μια φορά ο Άρης Πουλιανός με την ανακάλυψη του Homo Erectus Trigliensis ή για να ακριβολογούμε η απολιθωμένη κνήμη του, που βρέθηκε στο Ανώτερο Μειόκαινο στρώμα (11.000.000 ±1.000.000εκατ.), ενώ βρέθηκαν και εργαλεία από χαλαζία ίδιας ηλικίας. 


Η χρονολόγηση του υπερπολύτιμου αυτού ευρήματος έγινε με την στρωματογραφία και κατόπιν με παλαιομαγνητισμό από τον Άλεν Ναϊρν, διευθυντή του Ινστιτούτου Γής του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας.
Ο κ. Άρης Πουλιανός σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Δαυλός” τ.χ 181 αναφέρει ότι η γωνία στρέψης της κνήμης καθορίζει ότι ο Homo Erectus Trigliensis ήταν όρθιος, και ο συγκεκριμένος ηλικίας 20 – 30 ετών.

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Η Αξιοκρατία της ολιγαρχίας του κοινοβουλευτισμού


Με αφορμή τον διορισμό ως μόνιμης διοικητικής υπαλλήλου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (εδώ) της συντρόφου του κομμουνιστή πρωθυπουργού Μπέτυς Μπαζιάνα, αναρτούμε ένα αφιέρωμα σε έναν Έλληνα, από τους μεγαλύτερους αστροφυσικούς του κόσμου, τον Δημήτρη Νανόπουλο που ήταν δύο φορές υποψήφιος για το Νόμπελ αλλά χωρίς έδρα σε ελληνικό Πανεπιστήμιο.  Μάλιστα το 1998, 32 Πανεπιστημιακοί ανέλαβαν πρωτοβουλία και κατέθεσαν πρόταση για να πάρει ο κ. Δημήτρης Νανόπουλος μετάταξη από το πανεπιστήμιο του Texas στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά το εκλεκτορικό σώμα του ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος την απέρριψε. Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά στο CNN Greece ότι κανένα άλλο ελληνικό πανεπιστήμιο δεν του έχει κάνει αντίστοιχη πρόταση.

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Κυβερνητικό νομοσχέδιο μετατρέπει σε ρουφιάνους τους Δικηγόρους, τους Γιατρούς, τους Παπάδες, τα Παιδιά, τους Γονείς και τους Συζύγους!


Ακολουθώντας την Σταλινικής έμπνευσης ιδεολογία τους και τις ανήθικες εντολές της Ευρωζώνης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ, κατέθεσε σχέδιο νόμου παράγραφος του οποίου καταργεί το επαγγελματικό και ηθικό απόρρητο για θέματα προσωπικών πληροφοριών που περιέρχονται εις γνώση Ιατρών, Δικηγόρων και Ιερέων – Εξομολογητών, τα οποία άπτονται οικονομικών δραστηριοτήτων, «πελατών» τους.  
Το ίδιο ακριβώς θα ισχύει και για τα μέλη της οικογένειας του ερευνούμενου, από τις φορολογικές αρχές, προσώπου.