Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Περί Φυλής: Οι απόψεις ενός Νέγρου και ενός Εβραίου


Κάθε άποψη για την διαφοροποίηση των φυλών μεταξύ τους, κάθε άποψη για τον κίνδυνο της φυλετικής επιμειξίας, κάθε αντίσταση στην φυλετική ισοπέδωση απορρίπτεται ως υστερία, φρίκη και κτηνωδία.

Ας δούμε όμως τι γνώμη έχουν για το ζήτημα ένας διάσημος νέγρος και ένας διάσημος Εβραίος. 


Μοχάμεντ Άλη  η αλλιώς Casius Clay

Παγκόσμιος πρωταθλητής Πυγμαχίας

«Η φυλετική αφομοίωση είναι εναντίον του νόμου του Θεού. Το ότι ο κόσμος ζει μέσα στη δική του κοινότητα δεν είναι ζήτημα μίσους αλλά της φύσεως .Ένας άνθρωπος πρέπει να είναι τρελός για να ζει και να αφομοιώνεται σε μα κουλτούρα που δεν είναι δική του»

Αγωνιστικό Ημερολόγιο: Με ομιλίες για την απειλή της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι εθνικιστές του ΕΝΕΚ ενημέρωναν τους Έλληνες - Ομιλία στην Τ.Ο. Αχαρνών


επιμέλεια Ζαφείρης
1983
Πολλοί οραματίσθηκαν την Ένωση της Ευρώπης σε ένα κράτος ή μια ομοσπονδία, μεταξύ αυτών ο Κάρολος ο Μέγας,, ο Ναπολέων, ο Χίτλερ και ο Ντε Γκώλ. Μα όλες αυτές οι προσπάθειες που ήταν στρατιωτικές ή πολιτικές απέτυχαν στην γέννησή τους. Γιατί; 

Αυτά τόνισε στην ομιλία του το μέλος της Κεντρικής Διοικήσεως του ΕΝ.Ε.Κ. Νίκος Παπαδόπουλος.
Απέτυχαν, συνέχισε ο ομιλητής γιατί τα υποταγμένα έθνη είχαν διαφορετική:

  • ΕΘΝΙΚΗ και ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
  • ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και 

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μάλτση: «Αν πεθάνω, ας πεθάνω με το εθνόσημο στο παρκέ!» - Στην ιστοσελίδα της FIBA


Πιστή στρατιώτης της Εθνικής η Εβίνα Μάλτση. Σε ερώτηση από την ιστοσελίδα της FIBA αν θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας, αν φυσικά προκριθεί σε αυτό η Ελλάδα, η 39χρονη γκαρντ απάντησε: «Πρώτα ο Θεός! Να είμαστε υγιείς! Αν εγώ είμαι υγιής, θα παίζω. Αυτός θα ήταν ο μόνος λόγος για να μην παίζω. Εννοείται πως αυτή η ομάδα, η εθνική, είναι η αγαπημένη μου, είμαι ταγμένη! Αν, κούφια να είναι η ώρα, τύχαινε να αφήσω την τελευταία μου πνοή, θα ήθελα να είναι μέσα στο γήπεδο, με αυτή την εμφάνιση, με αυτό το εθνόσημο!».

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Η ιδέα της Ε.Ο.Κ. γεννήθηκε από τους Ναζί


Λίγοι γνωρίζουν μια καταπληκτική λεπτομέρεια .
Η ιδέα της Ε.Ο.Κ. δεν γεννήθηκε από την πράξη των Βρυξελλών και του Ζαν Μονέ όπως υποστηρίζουν, αλλά από τον Βάλτερ Φούνκ ( Walter Funk) ο οποίος ήταν ο υπουργός οικονομίας του Αδόλφου Χίτλερ και που δικάσθηκε στην δίκη της Νυρεμβέργης .
Ο Βάλτερ Φούνκ ήταν αυτός που όρισε την Ε.Ο.Κ. σε σχέδιο που υπέβαλε και ενεκρίθη από τον ίδιο τον Χίτλερ τον Μάιο του 1942. 

Το σχέδιο εξεδόθη ως επίσημεο έγγραφο τον Ιούνιο του 1942 με τίτλο: Die europäische wirtschaftsgemeinschaft δηλαδή με τον ίδιο ακριβώς τίτλο .

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Παρέδωσαν δεκάδες «Οτσαλάν» στους σμπίρους του Ερντογκάν


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Ο Οτσαλάν δεν παραδόθηκε στα χέρια του Ερντογκάν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ. Παραδόθηκαν όμως στα όργανα του Ερντογκάν, και συνεχίζουν να παραδίδονται «στη ζούλα», πολλοί Τούρκοι αντιφρονούντες που ζήτησαν άσυλο στην χώρα μας. Και αν για τον Οτσαλάν μάθαμε που φυλακίσθηκε και ότι είναι ζωντανός, για τους παραδοθέντες από την «ανθρωπιστική» κυβέρνηση Τσίπρα, κανένας δεν γνωρίζει κάτι για την τύχη τους. Χάθηκαν από προσώπου γης! Είναι συγκλονιστικά αυτά που καταγγέλθηκαν δημοσίως και από επίσημα χείλη. Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η ιταμή-  απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ας δούμε πρώτα τις καταγγελίες:

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο ΕΛΛΗΝ ΜΙΝΩΣ


Ή Ελληνική Φυλή έχει στο ενεργητικό της μία πρωτοπόρο πολυχιλιετή παρουσία στον πλανήτη μας. Συγκαταλέγεται μεταξύ των πολύ λίγων (τεσσάρων ή πέντε) κορυφαίων, με κριτήριο την πολιτιστική δημιουργία, εθνών, και κατά τήν άποψη μας είναι ή κο­ρυφαία όλων. Ή παρουσία της από πολλών χιλιετιών (μέχρι τά όρια της εμβελείας της Επιστήμης) στον μείζονα γεωγραφικό χώρο της Ελληνικής χερσονήσου, του Αιγαίου, και της Μ. Ασίας είναι σήμερα τεκμηριωμένη με τεκμήρια ιστορικά, ανθρωπολογικά, γλωσσολογι­κά, αρχαιολογικά, γεωλογικά κ.λπ.
Τό γεγονός αυτό είναι φυσικό νά μήν είναι εύκολα αποδεκτό από τους λαούς εκείνους πού σήμερα διακατέχονται από τήν πλάνη της άνωτερότητος, δηλαδή τούς Δυτικοευρωπαίους. Περισσότερο, όμως, είναι ενοχλητικό στους Εβραίους Σιωνιστές, οί όποιοι δεν θά μπο­ρέσουν ποτέ νά ολοκληρώσουν τό σχέδιο της παγκοσμίου κυριαρ­χίας σε ένα κράτος Όργουελικοΰ τύπου έφ' όσον ό κόσμος έχει επαφή με τό Ελληνικό Πνεύμα ή έφ' όσον ύπάρχη ή Ελληνική Φυλή πού μπορεί νά τό έπανεκφράση.

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Τέσσερις παρατηρήσεις-επισημάνσεις για τον Κώστα Μητσοτάκη.


Τώρα πού πέρασαν οἱ ἀπαιτούμενες ἡμέρες σεβασμοῦ στό πένθος συγγενῶν καί φίλων τοῦ Κ. Μητσοτάκη, τέσσερεις παρατηρήσεις πάνω στά χιλιάδες πού ἀκούστηκαν ἑκατέρωθεν:

1) Οἱ πολιτικοί δέν εἶναι δημοσιογράφοι, οὔτε φιλόσοφοι. Ἀλλά ἀκόμα κι ἄν τύχει νά εἶναι, δέν κρίνονται ὡς πολιτικοί γιά αὐτά πού εἶπαν ἤ προέβλεψαν ἀλλά γι αὐτά πού ἔπραξαν καί ἐπέτυχαν.

2) Ὁ Μητσοτάκης ὥς πρωθυπουργός, ἀπέτυχε να φέρει τήν κάθαρση πού ὑποσχέθηκε, ἀπέτυχε να ἀλλάξει την κρατικοδίαιτη οἰκονομία, ἀπέτυχε μέχρι και