Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Η τύχη μας βρίσκεται στα χέρια πρώην κομμoυνιστών


Ψάξτε έναν έναν, ως προς το πολιτικό του παρελθόν, αυτούς που μας κυβέρνησαν τα προηγούμενα 20 χρόνια, αυτούς που μας κυβερνούν σήμερα και αυτούς που όπως φαίνεται θα μας κυβερνούν για τα επόμενα είκοσι χρόνια. Έχουν όλοι μια κοινή ιδιότητα. Διετέλεσαν Κνίτες ή Ρηγάδες. Και όσοι τυχόν δεν την έχουν, καλύπτουν την έλλειψη αυτή έχοντας δίπλα τους ως στενούς συνεργάτες Κνίτες ή Ρηγάδες. 
Οι κομμουνιστές, ντυμένοι με τα ρούχα της Παγκοσμιοποίησης ή του τραπεζικού  ευρωπαϊσμού μας κυβερνούν, αξιοποιώντας «την τύφλα μας», την

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Η συστηματική διαστρέβλωση της Ιστορίας από τα Μ.Μ.Ε. (ή M.M.Παραπληροφόρης)


γράφει ο κ. Κων. Δημητριάδης

​Αυτές τις μέρες των θλιβερών επετείων, γινόμαστε πάντα θεατές, ενός θεάτρου σκιών από τα μεγάλα κανάλια, όπου ο κάθε «κολλημένος» πολιτικός, καλείται μόνο και μόνο επειδή είναι πολιτικός, να μας πει την γνώμη του, τις εμπειρίες του και τα βιώματά του από τότε.
Και αντί να ακούσουμε την αλήθεια με πραγματικά γεγονότα, ζούμε μια εικονική πραγματικότητα πολιτικής χροιάς, που την έχουν πιστέψει και κείνοι, ακούγοντας όλα αυτά τα χρόνια την ίδια κασσέτα από τους …προηγούμενους πολιτικούς!
Κατά κοινή ομολογία οι περισσότεροι Δημοσιογράφοι είναι ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Σήμερα η Γιορτή του Ίωνος Δραγούμη 2017 - Α΄ ΜΕΡOΣ


Την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Ιουλίου, από τις 7μμ, η Επιτροπή Μνήμης και Τιμής του Ίωνος Δραγούμη, διοργανώνει την “Γιορτή του Ίωνος 2017 - Α΄ ΜΕΡΟΣ”, μπροστά από την Λευκή στήλη στο σημείο της δολοφονίας του (Βασ. Σοφίας 73, έναντι Χίλτον). Σε συνέχεια των εκδηλώσεων, που από το 1983 κρατάνε ζωντανή την μνήμη της θυσίας του μεγάλου Έλληνα, και φέτος διοργανώνεται μια Γιορτή (ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ) που φιλοδοξεί κάθε χρόνο να γίνεται όλο και μεγαλύτερη. Εκεί, μπροστά στο σημείο της δολοφονίας του, διότι για τους Έλληνες η θυσία είναι γιορτή... Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Εμπορεύθηκαν τοv Ελληνισμό… και τους ονόμασαν εθνάρχες!


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Διαβάζω σε μια ανάρτηση της φίλης Σοφίας Παπά, όπου αναφερόμενη στην Κύπρο, γράφει μεταξύ άλλων: «Παράλληλα, οι Τούρκοι πέτυχαν τη σταδιακή μετακίνηση των περισσότερων ομοεθνών τους από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές... με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί  το ψευδοκράτος».
Είναι μια διάσταση του προβλήματος της Τουρκικής εισβολής που δεν έχει προβληθεί (στην ένταση που πρέπει) σχεδόν από κανένα ιστορικό ή αρθρογράφο. Με αφορμή λοιπόν αυτή την πολύ σωστή επισήμανση, καταγράφω μερικές σκέψεις που διατυπώνω, κατά καιρούς, εδώ και πολλά χρόνια. 

ΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ
Δύο είναι τα γνωστά πολιτικά πρόσωπα που διετέλεσαν πρωθυπουργοί της Ελλάδας  -τον 20ο αιώνα- και λατρεύτηκαν όσο κανένας άλλος από τους ψηφοφόρους αυτής της πατρίδας, μέχρι σημείου ακόμη και ο λαός να υιοθετήσει

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Τα όρια των Ελλήνωv


γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Αν πράγματι … «Τα όρια ενός ανθρώπου καθορίζονται από τα όρια της γλώσσας του», όπως είχε υποστηρίξει ο μεγάλος φιλόσοφος Λούντβιχ Βιττγκενστάϊν (1889-1951), τότε μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε γιατί ο Έλλην μπορεί και φτάνει στα όρια του Ήρωος ή του Ημίθεου. Όρια που πολύ σπάνια προσεγγίζουν οι άλλοι λαοί.
Και επειδή,  « Όσα ξέρω είναι αυτά για τα οποία έχω λέξεις», πάλι κατά τον  Λούντβιχ Βιττγκενστάϊν, μπορεί κανείς εύκολα να εξηγήσει γιατί το μεταπολιτευτικό υπηρετικό πολιτικό και πνευματικό προσωπικό, φροντίζει συστηματικά να αυξάνει την λεξιπενία των Ελλήνων.
Ακόμη, η άποψη του μεγάλου Αυστριακού φιλόσοφου ο οποίος υποστηρίζει πως «Τα όρια της γλώσσας είναι τα όρια του ανθρώπινου μυαλού», εξηγεί το γιατί οι πρόγονοί μας υπήρξαν οι κορυφαίοι όλων των λαών.