Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Σηκώθηκαν τα πόδια να κτυπήσουν τo κεφάλι


Είναι σοφός ο Λαός μας. Για κάθε τι που συμβαίνει έχει και ένα άκουσμα. Έτσι και για τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα.
Σήμερα μια ομάδα ιδεολογικοπολιτικά εκφυλισμένων ανθρώπων, με τα στήριξη εξωθεσμικών παραγόντων και την ανοχή μιας μεγάλης μερίδας άβουλων ψηφοφόρων, ξεκόλλησε από την βάση της πυραμίδας οργάνωσης της κοινωνίας μας και ανέβηκε στην εξουσιαστική της κορυφή.
Γλύφοντας …έρποντας… και με τα κέρατά τους, ανέβηκαν αργά και μεθοδικά. Πουλημένοι οι ίδιοι, αντί πινακίου εξουσίας, φέρνουν εις πέρας την αποστολή τους ξεπουλώντας τα πάντα έναντι πινακίου φακής.
Και δίπλα τους, με μόνη φιλοδοξία την εναλλαγή στο ρόλο του μπιστικού, στέκονται οι άλλοι. Οι πρωταγωνιστές της σημερινής κατάντιας μας.

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥN


«... Κι ακόμα σάν ή εμπιστοσύνη μας σε κάποιον αποδείχνεται άπό τά πράματα σφαλερή, δέν λέμε πώς ό χαρακτήρας του άνθρώπου αυτού άλλαξε άλλά πώς απατηθήκαμε στήν εκτίμηση μας γι" αυτόν».
Α. Schopenhauer

"Υπάρχουν στήν κοινωνία όπου αγωνιζόμαστε κι επομένως ζούμε δυό μεγάλες κατηγορίες ανθρώπων. Οι Άνθρωποι του συστήματος, άπ' τήν μιά μεριά, ή αλλοιώς οι εκπρόσωποι του άρνητικού κατεστημένου μέ τους ραγιάδες τους καΐ τους νεροκουβαλητές τους και άπό τήν άλλη μεριά οί ασυμβίβαστοι, οί επαναστάτες.
Οι άνθρωποι του άρνητικού κατεστημένου έχοντας ανατρέψει τήν πυραμίδα των άξιών (γιατί άλλωστε αυτό τούς βολεύει άφού βρίσκονται στον πάτο τής αξιολογι­κής πυραμιδοειδούς ιεραρχήσεως) θά εξακολουθούν νά ρυθμίζουν τίς τύχες τής κοινωνίας μέχρις ότου έκφυλισθή και παρακμάση τόσο πολύ τό σάπιο και αφύσικο οικοδόμημα τους ώστε θά κατάρρευση παρα­σύροντας στήν πτώσι του και όλα τά ανθρωποειδή υποχείρια τους.

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Το αληθινό πρόσωπο της κρίσης. (του Κώστα Καρδαρά)


Μᾶς φοβοῦνται καὶ μᾶς σκοτώνουν…
Τάσος Λειβαδίτης

Για μια ακόμα φορά ο Ελληνικός Λαός πρόκειται να συρθεί σαν εξιλαστήριο σφάγιο στο βωμό των μέτρων του μνημονίου. Δυσβάστακτα μέτρα με αμφισβητούμενη διαχρονική αποτελεσματικότητα, αυξάνουν το ήδη επαχθές φορτίο όλων μας στον προθάλαμο ενός χειμώνα που για πολλούς προβλέπεται θανάσιμα βαρύς.
Οι στρατιές των ανέργων αυξάνονται καθημερινά. Οι αποδοχές όσων έχουν ακόμη δουλειά, μετά τις ληστρικού τύπου φορολογήσεις, γίνονται ολοένα λιγότερο επαρκείς για τα στοιχειώδη. Τα μεγάλα ΜΜΕ συνένοχα στο σύνολό τους, καλλιεργούν ένα κλίμα μοιρολατρικής αναμονής και τελικά την σιωπηρή αποδοχή, μέσα από προσεκτικά υπολογισμένες δόσεις ελπίδας και προσμονής, απελπισίας, απογοήτευσης και χρεοκοπικού μπαμπούλα.

Ο τορπιλισμός της «Έλλης» στην Τήνο

Τον Αύγουστο του 1940, η Γερμανία είχε θέσει ήδη υπό τον έλεγχό της το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και η Luftwaffe βομβάρδιζε ανηλεώς (αλλά χωρίς αποτέλεσμα) την τελευταία εστία αντίστασης που είχε απομείνει στις Βρετανικές Νήσους. Παράλληλα, ο Χίτλερ κατέστρωνε το πλέον μεγαλεπήβολο από τα σχέδιά του - την εισβολή στη Σοβιετική Ενωση. Το φασιστικό καθεστώς της Ιταλίας όμως δεν είχε ανάλογες επιτυχίες να επιδείξει. Ο Μουσολίνι χρειαζόταν επειγόντως μια γρήγορη και αποφασιστική νίκη, ώστε να ενισχύσει το κύρος του. Η Ελλάδα φάνταζε ιδανικός στόχος, καθώς θα εξυπηρετούσε και τα ιταλικά σχέδια για απόλυτη κυριαρχία στη Μεσόγειο.

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Την ώρα της πληρωμής...


Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε στο εθνικιστικό περιοδικό ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ στο τεύχος 64 το 1978
Βλέπετε καμία διαφορά με όσα ισχύουν σήμερα; Αυτοί δεν άλλαξαν ποτέ ! 43 χρόνια μεταπολιτευτικής δικτατορίας είναι οι ίδιοι και ..απαράλλαχτοι. Ας αναλογισθεί όμως και ο λαός γιατί είναι ακόμα στον σβέρκο μας.. 

Την ώρα της πληρωμής
Καταντήσατε τήν Ελλάδα κλωτσοσκούφι... 
Ξεπουλήσατε τήν Κύπρο καί τό Αιγαίο... Κυνηγήσατε οποίον ήταν αντίθετος... Φυλακίσατε οποίον σας ανησυχούσε... Ανοίξατε τίς πόρτες στους κουκουέδες... Κλείσατε τίς πόρτες στους εθνικιστές... Παραδώσατε τόν τόπο μας στους ξένους