Δεν θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα αδιαφορούν η θα το παρακολουθούν έντρομοι
Και όταν δεν αδιαφορούν να το χρησιμοποιούν σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
Θέλουμε ένα εθνικιστικό κίνημα όπου οι πολίτες θα το θαυμάζουν, θα συμμετέχουν, θα δημιουργούν και θα οραματίζονται ένα καλύτερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΡΙΟ μαζί μας

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Το πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι οι Τούρκοι ή οι Σκοπιανοί αλλά οι πολιτικοί Yes Man που μας κυβερνούν


Περικυκλωμένοι από εξωτερικούς εχθρούς και εσωτερικά περιτριγυρισμένοι από ανθέλληνες και προδότες, ο ελληνικός λαός καλείται να πάρει την εξουσία της χώρας  στα χέρια του πριν να είναι αργά.
Τα συλλαλητήρια στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη έδωσαν το τι θέλει ο λαός και απογύμνωσαν από τα ψευδοδημοκρατικά τους φτιασίδια την νεοταξική κομμουνιστική κυβέρνηση, καθώς την ίδια μέρα κιόλας ο επηρμένος πρόεδρος του 15μελούς με την κουστωδία των απογόνων των Στρίγγων και των Βλαντάδων έσπευσε να κάνει ότι και στο δημοψήφισμα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Να μετατρέψει ως γνήσιο σταλινικό κακέκτυπο την μέρα σε νύχτα. Το νέο «ΟΧΙ στους Σλάβους το όνομα της Μακεδονίας», σε « κάνω ότι θέλω». Έτσι ακούσαμε τον Αlexis  να δηλώνει ότι θα ήθελε να ακούσει το ΝΑΤΟ, οι Αμερικανοί, οι Σκοπιανοί , οι Αναρχικοί, ο Sorros, οι Τούρκοι, εκτός από αυτό που θα ήθελαν οι Έλληνες. Ότι θα είμαστε εκτός πραγματικότητας να μην δώσουμε το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους!
Ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός εξωτερικών που μας κοροϊδεύουν ότι διαπραγματεύονται. Ήθελα να ήξερα τι; Όταν έχουν αποδεχθεί την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς. Oι διαπραγματεύσεις είναι «στάχτη στα μάτια» για το θεαθήναι για να μην πουν ότι δεν το συζήτησαν.  Η εθνοπροδοτική αυτή στάση, κατάλοιπο μια ..ληγμένης αντεθνικής ιδεολογίας που χρησιμοποιείται σήμερα ως όπλο των καπιταλιστών που επιθυμούν την κατάργηση των συνόρων για την εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης, αλλά και  που είναι βούτυρο στο ψωμί των εχθρών μας, έχει ανοίξει την όρεξη στα όρνεα των Βαλκανίων και των τουρκομογγόλων κακών γειτόνων μας. 

Έτσι σαν καλοί  υποτακτικοί  δέχθηκαν τον σουλτάνο Ερντογάν προ καιρού στην Ελλάδα και του έκαναν τεμενάδες, αφήνοντάς τον να αλωνίζει στην Θράκη. Την επομένη μέρα έσπευσαν να σύρουν στην αστυνομία πολίτες που κόλλησαν αφίσες με την φάτσα του Τούρκου δικτάτορα  με τον τίτλο ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ με την κατηγορία ως προσβολή!! αρχηγού ξένου κράτους. Αφού έσπευσαν να εκτελέσουν την εντολή του άρον άρον για την εκλογή των μουφτήδων, για να μπορεί να τοποθετεί ο Τούρκος τους δικούς του «μικρούς πρωθυπουργούς» στην περιοχή και αφού έχουν αφήσει το τουρκικό προξενείο να κάνει ότι θέλει, είχαμε και την ύπουλη υποβάθμιση την Νομικής Κομοτηνής με ανακοίνωση του υπουργού α-παιδείας  για 4η σχολή στην Πάτρα. Την ίδια μέρα και μετά από πολλές παραβιάσεις χωρίς απαντήσεις είχαμε το επεισόδιο με τους Τούρκους με τον εμβολισμό του άοπλου σκάφους του λιμενικού. Είχε προηγηθεί  προ ημερών επεισόδιο με το πολεμικό μας πλοίο. Οι Τούρκοι αποδυναμωμένοι μετά από στημένο πραξικόπημα καθώς ο δικτάτορας έχει φυλακίσει μεγάλο αριθμό έμπειρων και παλαιών στρατιωτικών και με ανοιγμένο πολεμικό μέτωπο με τους Κούρκους  στο Αφρίν επ’ ουδενί δεν θα δοκίμαζαν να ανοίξουν κι άλλο στο Αιγαίο. 

Αλλά συνειδητοποιώντας  ότι η Ελλάδα κυβερνάται από πολιτικούς νάνους, ανίκανους, φοβισμένους, και δειλούς επιχειρεί να κάνει επίδειξη δύναμης στην πατρίδα μας αλλά και να αποκομίσει οφέλη από αυτά. Οι διαρκείς υποχωρήσεις των κυβερνώντων στα εθνικά μας θέματα μόνο τετελεσμένα δημιουργούν. Και η συνήθης τακτική των ελλαδικών κυβερνήσεων να κρύβονται στα φουστάνια του διεθνούς δικαίου ή της… εχθρικής προς εμάς Ε.Ε. και να επικαλούνται την είσοδο της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή κοινότητα έχει καταντήσει γραφική γελοιότητα ενώ τα διαβήματα χωρίς κουβέντα εθνικής κυριαρχίας  και χωρίς διάθεση υπεράσπισής τους δείχνει στους ξένους ότι σηκώνουμε τα χέρια μας ψηλά και υποδηλώνουμε παραίτηση. 

Δεν χρειάζεται να συζητήσουμε το τι θα γινότανε σε περίπτωση σύρραξης στο Αιγαίο με το ελληνικό ναυτικό που αναδείχθηκε  το 5ο καλύτερο  στον κόσμο πριν δυο χρόνια σε διεθνή αξιολόγηση ή το ότι τα αμερικανικά επιτελεία επιβεβαιώνουν πως η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι στο Αιγαίο και στην θάλασσα αλλά και στον αέρα. Να σημειωθεί ότι αρχηγός του πολεμικού ναυτικού μας εκλήθη επισήμως από το ινστιτούτο στρατηγικών μελετών στην Ουάσιγκτον και εζητήθη επισήμως μέσω πρεσβείας  από την Ουάσιγντον πόστ να δώσει συνέντευξη για το πώς καταφέρνει με πολύ λίγα χρήματα να κρατάει ζωντανή και σε τέτοιο αξιόμαχο επίπεδο μια τέτοια πολεμική μηχανή . Και τώρα αλλά και με την κρίση των Ιμίων το ’96 θα μπορούσαμε να στείλουμε τους Τούρκους στον πάτο της θάλασσας. 

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι η πολεμική μηχανή ή η στρατιωτική ικανότητα των Τούρκων αλλά η δειλία και το yes man των πολιτικών μας. Το δόγμα των απάτριδων κομμουνιστών «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια» αλλά και η νοοτροπία των πολιτικών της μεταπολίτευσης δεν παραχωρούμε αλλά δεν διεκδικούμε έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε ένα προτεκτοράτο που ήδη έχει αρχίσει να χάνει, εκτός της εθνικής του κυριαρχίας και εδάφη.  Πλησιάζουμε λοιπόν στην εφαρμογή  αυτού που το σύνταγμά μας λέει  στην ακροτελεύτια διάταξη του άρθρου 120:  Πως ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος και πως η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»  Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να απομακρυνθεί πριν μας οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες εθνικές βλάβες. Αρκετό κακό έχουν προκαλέσει στην πατρίδα μας .    

Ζαφείρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ομάδα του Κοινού Παρονομαστή δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα χωρίς ύβρεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις
Οι απόψεις, θέσεις του συγγραφέα- αρθρογράφου δεν υιοθετούνται απαραίτητα από την συντακτική ομάδα του Κοινού Παρονομαστή
Σχόλια που δεν θα είναι σύμφωνα με το πνεύμα της ομάδος διαχείρισης δεν θα προβάλλονται
Ομάδα Κ.Π